Grootgebruiker

Particulier

Grootgebruiker

Total Energy Projects heeft een nieuw project afgerond voor een enkelvoudige woning met een groot terras, een prachtige tuin en hybride laadpalen op de oprit voor twee auto's. Het doel was om de energiekosten te verlagen en tegelijkertijd het milieu te ontzien. Het project omvatte de installatie van zonnepanelen en een thuisbatterij om de energie-efficiëntie van de woning te verbeteren.

De installatie omvatte een grote zonnepanelen-array op het zuiden van het enorme vier-zijdige dak van de woning. Hoewel er bomen rondom de woning staan die de zon kunnen blokkeren, is de opstelling zo gedaan dat er toch voldoende zonlicht op de panelen valt om energie op te wekken. Bovendien houdt de AlphaEss batterij rekening met de zonsopgangtijd en weersvoorspellingen om zichzelf optimaal aan te sturen en de opgewekte energie op te slaan.

Op het terrasoverkapping dakje zijn ook zonnepanelen geïnstalleerd als zonnescherm en om extra energie op te wekken. Bovendien zijn er voldoende zonnepanelen geïnstalleerd op het hoofddak om de hybride laadpalen op de oprit altijd te voorzien van energie.

Daarnaast nam de serverruimte van de woning veel energie op, dus was er een grote nood aan elektriciteit. Het totale systeem is ontworpen om de energiebehoefte van de woning en de serverruimte te voorzien, terwijl overtollige energie wordt opgeslagen in de batterij voor later gebruik. Dit zorgt voor een maximale energie-efficiëntie en minimaliseert het gebruik van energie uit het elektriciteitsnet.

Met deze installatie kunnen de bewoners genieten van een energiezuinige woning, hybride laadpalen en een duurzame serverruimte, terwijl ze hun energierekening verlagen en de impact op het milieu verminderen. Total Energy Projects is trots op dit project en blijft zich inzetten voor het leveren van duurzame oplossingen voor woningen en bedrijven.