Installatie op veranda

Particulier

Installatie op veranda

Total Energy Projects heeft onlangs een nieuw project afgerond voor een multifamiliale woning met een groot terras, tuin, jacuzzi en buitenbar. Het doel was om de energiekosten te verlagen en tegelijkertijd het milieu te ontzien. Het project omvatte de installatie van zonnepanelen en een thuisbatterij om de energie-efficiëntie van de woning te verbeteren.

De installatie omvatte een zuidgerichte array van 4*8 zonnepanelen op het hoofddak van het huis. Hoewel er bomen achter het huis staan die de zon kunnen blokkeren, is de opstelling zo gedaan dat er toch voldoende zonlicht op de panelen valt om energie op te wekken. Bovendien houdt de AlphaEss batterij rekening met de zonsopgangtijd en weersvoorspellingen om zichzelf optimaal aan te sturen en de opgewekte energie op te slaan.

Daarnaast zijn er op het terras zes extra zonnepanelen geïnstalleerd om de jacuzzi van extra energie te voorzien. Deze panelen zijn geplaatst op een houten en dakpannen overkapping die via twee ladders bereikbaar is.

Het totale systeem is ontworpen om de energiebehoefte van de woning te voorzien, terwijl overtollige energie wordt opgeslagen in de batterij voor later gebruik. Dit zorgt voor een maximale energie-efficiëntie en minimaliseert het gebruik van energie uit het elektriciteitsnet.

Met deze installatie kunnen de bewoners genieten van de jacuzzi en de buitenbar zonder zich zorgen te maken over de energiekosten en de impact op het milieu. Total Energy Projects is trots op dit project en blijft zich inzetten voor het leveren van duurzame oplossingen voor woningen en bedrijven.