Authentieke rijwoning

Bedrijf, Genk

Authentieke rijwoning

Dit project is een bijzondere uitdaging geweest vanwege het authentieke dak van de rijwoning. Het dak heeft verschillende stukken, wat het installeren van zonnepanelen bemoeilijkte. Maar na nauwkeurige metingen hebben we uiteindelijk toch 11 panelen kunnen plaatsen, ondanks het beperkte oppervlak.

We hebben moeten werken met de beschikbare ruimte en verschillende panelen. Het was een uitdagend project, maar het resultaat mag er zijn.

We zijn te werk gegaan op een hoogte van meer dan 3 verdiepingen. Met behulp van een grote armlift konden we veilig op het dak werken en de installatie van de zonnepanelen voltooien.

Dit project is uitgevoerd voor een bedrijf dat in een rijwoning is gevestigd die in 1907 is gebouwd met een leien dak. De AlphaEss batterij is geïnstalleerd en houdt rekening met de zonsopgangtijd en weersvoorspellingen om zichzelf aan te sturen.

Op het hoofddak hebben we 11 zonnepanelen kunnen plaatsen, wat een indrukwekkend resultaat is gezien de beperkte ruimte en de aard van de woning. Om de effecten van schaduw te minimaliseren, hebben we optimizers gebruikt om de prestaties van de panelen te optimaliseren.

We zijn trots op het resultaat van dit project en zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van deze rijwoning.