Zonnepanelen particulier

Over deze dienst

Wil je graag duurzame energie opwekken met behulp van zonnepanelen? Kies dan voor Total Energy Projects, dé specialist in de installatie van zonnepanelen bij particulieren. Lees verder om meer te weten te komen over onze service en waarom je voor ons zou moeten kiezen.

Waarom deze service & kiezen voor ons?

Bij Total Energy Projects hebben we meer dan 15 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen. Wij bieden eerlijk advies en werken enkel met goed opgeleide vertegenwoordigers die weten waar ze over spreken. Bovendien worden onze projecten geleid door 2 ingenieurs met een ervaring samen van meer dan 20 jaar in de zonnepanelen.

Wij bieden niet alleen deskundige installatie van jouw zonnepanelen of fotovoltaïsche panelen, maar ook een thuisbatterij op maat van jouw noden en verbruik om ervoor te zorgen dat je zonnepanelen nog meer opbrengen. Bovendien kan je bij ons terecht voor een offerte op maat.

Wat is inbegrepen?

Bij Total Energy Projects kan je zonnepanelen goedkoper aankopen: voor de installatie van 12 zonnepanelen, een omvormer en een thuisbatterij betaal je na aftrek van de premies slechts tussen €5.000 en €6.000! Wij zorgen voor een eerlijke en deskundige installatie van jouw zonnepanelen of fotovoltaïsche panelen. Alleen met een correcte plaatsing verzeker je jezelf van een optimale werking en rendement van je zonne-energie systeem.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in totaalprojecten op het vlak van energie en zijn we ontzettend trots op ons RESCert certificaat. Tot slot kan je bij ons zonnepanelen installeren en een compensatiepremie ontvangen.

Maak vandaag nog een afspraak en start met het opwekken van jouw eigen groene stroom!