Zonnepanelen bedrijf

Over deze dienst

Een van de belangrijkste ontwikkelingen in de energiewereld is de opkomst van thuisbatterijen. Het delen van energie met eigen woningen of deze van medewerkers is niet alleen duurzaam, maar ook financieel voordelig voor bedrijven. Daarnaast is het mogelijk om de investering in een thuisbatterij af te schrijven en helpt Total Energy Projects met het snel regelen van de netstudie bij grote installaties. Bovendien biedt Fluvius premies voor kleine installaties.

Waarom deze service & kiezen voor ons?

Door te investeren in thuisbatterijen kunnen bedrijven niet alleen hun eigen energieverbruik verduurzamen, maar ook dat van hun medewerkers. In deze dienst bieden wij als Total Energy Projects een oplossing op maat voor bedrijven die zich willen voorbereiden op een elektrisch wagenpark.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de zonnepanelen en thuisbatterijen branche en werken met deskundige en goed opgeleide vertegenwoordigers die eerlijk advies geven. Bovendien kunnen bedrijven bij ons genieten van een Fluvius premie bij kleine installaties en helpen we bij grote installaties met een netstudie om deze snel in orde te krijgen.

Met onze thuisbatterijen voor bedrijven bieden we een oplossing waarmee bedrijven niet alleen hun eigen energieverbruik kunnen verduurzamen, maar ook dat van hun medewerkers.

Wat is inbegrepen?

Onze zonnepanelen worden geleverd en geïnstalleerd door deskundige en goed opgeleide installateurs. Bovendien bieden wij ook hulp bij het aanvragen van eventuele premies en subsidies.

Onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit en zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van bedrijven die zich willen voorbereiden op een elektrisch wagenpark. Door te investeren in onze zonnepanelen samen met een energie-delen contract kunnen bedrijven niet alleen hun eigen energieverbruik verduurzamen, maar ook dat van hun medewerkers.

Onze service is niet alleen gericht op het leveren en installeren van thuisbatterijen, maar ook op het adviseren van bedrijven over de mogelijkheden en voordelen van deze oplossing. Onze deskundige vertegenwoordigers geven eerlijk advies en helpen bedrijven bij het maken