Thuisbatterij particulier

Over deze dienst

Wil je optimaal gebruik maken van je zonnepanelen en zelf de energie opslaan om later te gebruiken? Dan is een thuisbatterij iets voor jou. Bij Total Energy Projects bieden we een thuisbatterij op maat van jouw noden en verbruik. Ontdek hier waarom deze service nuttig kan zijn voor jou als particulier.

Waarom deze service & kiezen voor ons?

Met een thuisbatterij sla je de opgewekte energie van je zonnepanelen op, zodat je die later kunt gebruiken wanneer je zonnepanelen onvoldoende energie opwekken, zoals ’s nachts of op piekmomenten. Bovendien kan een thuisbatterij tijdens daluren goedkopere energie van het elektriciteitsnet opslaan om later tijdens piekuren terug te gebruiken. Hierdoor kan je tijdens piekuren genieten van opgeslagen energie aan het laagste tarief.

Als je meer autonomie wilt, je energiefactuur wilt minimaliseren door minder gebruik te maken van het net of onafhankelijker wilt worden van veranderende wetgevingen, dan is een thuisbatterij de juiste keuze. Total Energy Projects biedt een thuisbatterij op maat van jouw noden en verbruik, zodat je optimaal gebruik kunt maken van je zonnepanelen.

Wat is inbegrepen?

Onze thuisbatterijen worden altijd op maat geïnstalleerd. Dit houdt in dat wij op voorhand een grondige analyse uitvoeren van jouw verbruik en noden, om zo een passende oplossing te bieden. Bij Total Energy Projects zijn we gespecialiseerd in het installeren van volledige systemen, inclusief zonnepanelen, omvormer, elektrische installatie en thuisbatterij. We werken met de beste merken en materialen en bieden een uitstekende service na verkoop. Zo zorgen we ervoor dat je zorgeloos kan genieten van je investering en een duurzame bijdrage levert aan het milieu.

Kies vandaag nog voor een thuisbatterij van Total Energy Projects en profiteer van de voordelen van duurzame energieopslag voor particulieren. Neem contact op met ons om een offerte op maat te ontvangen.