Batterij opslag bedrijf

Over deze dienst

Bij Total Energy Projects bieden we thuisbatterijen op maat van jouw bedrijfsgebouw. Als bedrijf geniet je van vele voordelen, zoals energiedelen met eigen woningen of deze van medewerkers, en het kunnen afschrijven. Bereid je voor op een elektrisch wagenpark en minimaliseer je energiefactuur met een thuisbatterij. Bovendien helpen we je als bedrijf snel in orde te krijgen met een netstudie en geniet je van een Fluvius premie bij kleine installaties.

Waarom deze service & kiezen voor ons?

Als bedrijf is het belangrijk om kosten te besparen en te voldoen aan de steeds strengere energiewetgevingen. Met onze thuisbatterijen bieden we een oplossing op maat van jouw bedrijf en medewerkers. Zo kunnen medewerkers hun eigen woning of elektrische auto van energie voorzien met de opgewekte energie van de zonnepanelen op het bedrijfspand. Bovendien kunnen bedrijven de thuisbatterijen afschrijven, wat een extra voordeel oplevert.

Door te kiezen voor onze dienst geniet je als bedrijf van vele voordelen. We bieden een totaalpakket aan, inclusief installatie en netstudie. Bovendien zijn onze thuisbatterijen toekomstgericht en compatibel met Smart Grid, wat jouw bedrijf klaar maakt voor de toekomst. Onze thuisbatterijen zijn ook geschikt als back-up (noodstroom) bij het uitvallen van het elektriciteitsnetwerk.

Wat is inbegrepen?

Onze dienst omvat een thuisbatterij op maat van jouw bedrijf en medewerkers. We bieden een totaalpakket aan, inclusief installatie en netstudie. Als bedrijf geniet je bij kleine installaties bovendien van een Fluvius premie. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf snel in orde is met een netstudie, zodat je kan genieten van de voordelen van de thuisbatterijen.

Bovendien zijn onze thuisbatterijen toekomstgericht en compatibel met Smart Grid. Zo kan jouw bedrijf zich voorbereiden op de toekomst van energievoorziening en voldoen aan de steeds strengere energiewetgevingen. Kies voor onze dienst en maak gebruik van de voordelen van een thuisbatterij op maat van jouw bedrijf en medewerkers.